Forumsee logo
Forumsee » Photography » Cameras and Equipment » Read message
RSS: Subscribe to RSS

Yashica GX not firing

Leica and Rangefinders forum from Photo.net - photo.net
Hi guys,

Got a GX in today, and apart from some dirt everything was working fine until the shutter button has stopped firing. It was firing correctly at the beginning, but right now it doesn't click and obviously the film lever doesn't work as well.

I'm guessing is not the usual sticky shutter blades problem as it was indeed opening before this happened. I noticed that the firing button had some issues, not clicking if the film lever wasn't back to its first position correctly.

Anyone with some insight? Couldn't find anything related on the web.

Thanks for your help!

 


Read responses in photo.net

Tags


Last videos:

Something for Nikon D3300 users.
Something for Nikon D3300 users.
4K 60P and Slow Motion
4K 60P and Slow Motion
I'm a YouTube Poet
I'm a YouTube Poet
Happy Holidays, from an Airport
Happy Holidays, from an Airport
Printing Tutorials
Printing Tutorials
Sony a7R III
Sony a7R III
HSS and Flash Meters
HSS and Flash Meters
Documentaries on LF photography
Documentaries on LF photography
Cars · 
Mobility · 
Hardware · 
Motorbikes · 
Travel · 
Boating · 
Aviation · 
production-backend
About Forumsee · Contact · Privacy policy · Request content removal
We use cookies for navigation analysis and personalized advertisement. By using our site, you agree to our use of cookies.
Accept  ·  Learn more