Forumsee logo
Forumsee » Photography » Cameras and Equipment » Read message
RSS: Subscribe to RSS

Loose lens mount

Canon - www.clubsnap.com
Just wanted to ask fellow experienced photographers, has anyone encountered the lens mount on the body becoming loose after a few years? The mount on my new 7D II has a little tension to it when mounting lenses (about the last 3/4 of the turn before it clicks in place), but on my older 700D which I've had for 4 years now, any lens will just slide and click in place. In terms of how secure the fit is, they are both more or less equally secure, but just that when mounting the 700D offers no resistance at all in the turning motion.

Just mildly concerned, so I was wondering if anyone has similar experiences, or perhaps suggestions. Should I leave it be? Or perhaps should I send it to Canon for them to take a look? Thanks in advance


Read responses in clubsnap.com

Tags


Last videos:

Something for Nikon D3300 users.
Something for Nikon D3300 users.
4K 60P and Slow Motion
4K 60P and Slow Motion
I'm a YouTube Poet
I'm a YouTube Poet
Happy Holidays, from an Airport
Happy Holidays, from an Airport
Printing Tutorials
Printing Tutorials
Sony a7R III
Sony a7R III
HSS and Flash Meters
HSS and Flash Meters
Documentaries on LF photography
Documentaries on LF photography
Cars · 
Mobility · 
Hardware · 
Motorbikes · 
Travel · 
Boating · 
Aviation · 
production-frontend
About Forumsee · Contact · Privacy policy · Request content removal
We use cookies for navigation analysis and personalized advertisement. By using our site, you agree to our use of cookies.
Accept  ·  Learn more