Forumsee logo
Forumsee » Photography » Image processing » Read message
RSS: Subscribe to RSS

Lightroom 2015.10 bug on import

Photoshop & Editing Chat Forum - www.photography-forum.org
At least not directly from the SD card. I am importing from a SD card in my Mac Mini. It has happened twice now since the update (both imports I have tried).

Camera is a Canon 760D(Rebel T6s) (T6s). The photos all show in the import dialogue but only one or two are not greyed out. Changing from all to new and turning off "Don't import selected duplicates" makes no difference.

In order to import them I have to copy them to my hard drive then I can import.

If it was permissions on the card I would expect no photos to be selected but it does select some.

This is a different card than the previous import. Both were low level formatted in the camera before use.

 
Date: Apr 19, 2017   


Tags


Last videos:

Happy Holidays, from an Airport
Happy Holidays, from an Airport
Printing Tutorials
Printing Tutorials
Sony a7R III
Sony a7R III
HSS and Flash Meters
HSS and Flash Meters
Documentaries on LF photography
Documentaries on LF photography
4K 60p Panasonic GH5 thread
4K 60p Panasonic GH5 thread
Insane drone video with Samsung 360 cameras !
Insane drone video with Samsung 360 cameras !
Kodak Ektra - finally something interesting from Kodak
Kodak Ektra - finally something interesting from Kodak
Cars · 
Mobility · 
Hardware · 
Motorbikes · 
Travel · 
Boating · 
Aviation · 
About Forumsee · Contact · Privacy policy · Request content removal
production-frontend
We use cookies for navigation analysis and personalized advertisement. By using our site, you agree to our use of cookies.
Accept  ·  Learn more