Forumsee logo
Forumsee » Photography » General » Read message
RSS: Subscribe to RSS

Auto mode & ISO400 - a question for the landscape guys

Talk Basics - Talk Photography - www.talkphotography.co.uk
Good afternoon,

Out this afternoon for an hour with my D3100 "trying" a landscape or two. When in Auto mode the camera was giving an ISO reading of 400. If I want to try shooting at ISO100, I believe I will need to take it out of Auto and shoot in one of the manual modes. Should I use the Aperture mode and let the camera sort out the shutter speed? I only have kit lenses, using the 18-55mm where should I start with the aperture size? I seem to remember "the bigger the f/stop the longer the depth of field".

Thank you in advance.

 
Date: Dec 4, 2017   


Last videos:

Films that feature photography or photographers.
Films that feature photography or photographers.
Films that feature photography or photographers.
Films that feature photography or photographers.
Films that feature photography or photographers.
Films that feature photography or photographers.
Films that feature photography or photographers.
Films that feature photography or photographers.
Films that feature photography or photographers.
Films that feature photography or photographers.
Films that feature photography or photographers.
Films that feature photography or photographers.
Films that feature photography or photographers.
Films that feature photography or photographers.
Epson V700 problem
Epson V700 problem

Tags

Cars ·
Travel ·
production-frontend